Jóslás tenyérből - Cigány tenyér jóslás



1. Életvonal

2. Fejvonal

3. Szívvonal

4. Vénusz öve

5. Nap-vonal

6. Merkúr vonal

7. Sorsvonal


1. ÉLETVONAL

Közel fut az életvonal a hüvelykujjhoz, akkor agyafúrt, üzleties gondolkodást mutat. Jól tud titkot tartani, ezért problémáit sem köti mások orrára. A derékszögben metsző vonalak komoly nehézségeket jeleznek. A sorsvonalba futóak pedig lakhelyváltozást mutathatnak.
Vastagon körülöleli a hüvelykujjat, akkor jó kapcsolatteremtő vagy, széles érdeklődési körrel rendelkezel. Ha egyenes, mély és jól látható, sima életutat jelez. Amennyiben bizonyos pontokon elhalványodik, az valamilyen gyengülésre utal.
Rövidnek látszik, ilyen esetekben az életvonalat gyakran köti össze egy halvány vonal a sorsvonallal, amely sokszor kivándorlást jelez. Hogy milyen messzire, arra a sorsvonal és az életvonal közötti távolságból következtethetünk.
Rövid, és megtörik, ha megvan a sorsvonallal összekötő „szál”, ez szintén utalhat arra, hogy valaki a szülőhelyétől igen távol kerül. A törés valamilyen jelentős változást jelez, előfordulhat például, hogy váratlanul meggazdagszol.
Kettős az életvonal, annak a jele, hogy valaki hajlamos kettős életet élni: egy hétköznapit és egy annál jóval izgalmasabbat is. Ha a kettősség csak a kezdeti szakaszon jelenik meg, akkor kihasználatlan lehetőségről van szó.
A kettéágazó életvonal alsó felében a kettéágazás egy felnőttkorban meghozott nehéz döntésről tanúskodhat, amely jelentős környezetváltozást hoz. Ha a leágazás vagy mindkét ág erőteljes, az helyes döntést valószínűsít.
Ha visszahajlik a hüvelykujj alá, akkor általában olyan emberek tenyerén található, akik munkájukból adódóan sokat utaznak, de fontos számukra a család, s mindig örömmel térnek haza. De képesek arra is, hogy bárhol otthont teremtsenek maguknak.
A hüvelykujjtól távolodva ér véget. Kalandvágyó természet, szeret jönni-menni, keresi az izgalmat és a különleges élményeket. Ebben az esetben a kezdeti szakaszon az életvonal gyakran kapcsolódik a fejvonalhoz, ami nagy önbizalomról is árulkodik.
A magasról induló, azokra jellemző, akik rendkívül céltudatosak, s akikben erős a siker utáni vágy. Problémákra a keresztező vonalak és a láncok utalhatnak, ha azonban a vonal mély és erős, akkor tulajdonosuk úrrá tud lenni a gondjain.
A mélyről induló általában elégedett, elfogadó emberek tenyerén találunk ilyen formájú életvonalat, azokén, akik nem szeretnek bajt okozni. Az életvonal vastagsága tanúskodhat arról is, hogy széles a családi és a baráti kör.



TELEFON
06-20-363-6734