<< Tenyér vonalai

Merkúr vonal



A kommunikációs készséget és az intuíciót jelzi. Ha a Vénusz-domb irányából szeli át a tenyeret, erős tudásszomjat mutat, ha a Hold-domb irányából érkezik, az egészséges, sikeres életre utal.





A jósnők, holdkórosok, a jövőbelátók, médiumok kezén igen kifejlett és a Boszorkányok Háromszögét alkotja a sors- és fejvonallal a tenyér közepén. Ezek az egyének határozottan hetedik érzékkel bírnak, hogy az eseményeket előre meglássák. Néha csak az időváltozások, a hosszú vagy rövidebb évszakok megtudása a képességük - a hosszú teleket, nyarakat szinte teljes biztossággal látják előre -, míg máskor olyan nagyszerű jelenéseik vannak, mint a prófétáknak. Ez a Háromszög már a legrégibb idők óta megfigyelések tárgyát képezte az emberi tenyérben. A félelmetes jövőbelátás gyakran szerencsétlenséget és bánatot hord magával. Nem közönséges lények jelvénye, a legtöbb esetben betegség, korai halál hírnöke.

Az egészségvonal - amely a csuklóvonalnál kezdődik és az életvonal mellett húzódik - világosan látható alakjában: jó egészséget, víg kedélyt, jó emésztést és lelki megelégedettséget jelez. Halovány egészségvonal szervezeti gyengeség, betegség, képzelődés és gyötrelem jelvénye.
Ritka, mint a fehér holló a egészségvonal, amely a kisujj alatti dombocskáról, a Merkúr-dombról indul, és ív alakban eléri a Holddombot. Nagyra hivatott, különös, de nem mindig szerencsés sorsú emberek jelvénye. Nemzetünk megváltói vagy árulói, az emberiség nagy férfiai, vallásalapítók és nagy pápák jelzése. Ilyen egészségvonala volt Luther Mártonnak.
Minden kereszt, amely a egészségvonalon található betegség előhírnöke.
Szabályos, erőteljes, kétségtelenül felismerhető egészségvonal vidorságot, szellemességet, életrevalóságot és sok barátot mutat. Míg az egészségvonal hiánya: léhaság, könnyelműség, élénkség, nyugtalanság és felületesség jele.
A szabálytalan, szakadozott, bizonytalan egészségvonal rosszindulatú ember mutatója. Epés, csúfolkodó, mindenkivel elégedetlen emberek viselik e jelet. Többnyire a negyvenedik esztendőben kezd szakadozni egészségvonalunk, ha időnket hiábavaló munkára fecséreltük. Csalódott, tönkrement, mérges emberek jegye, akiknek barátságát könnyen megnyerhetjük, ha résztvevő szóval közeledünk feléjük.
Az egészségvonal jelzi leginkább a betegségeket is. Gyakori hideglelések, gyomorrendetlenségek mutatója a közepén piros és máshol elhalványodó vonal. Ha kettétörik az egészségvonal: tüdőbajt rajzol, amely előbb-utóbb halálunkat okozza. E vonalon is a sötét pontocskák rossz ómenek. Minden pontocska egy nagy betegségnek jelzője. Budai embernél vízbefúlást is jelent.
A kettős egészségvonal, mint minden duplikátum a legnagyobb szerencse.
Délszaki születésűek, ha egészségvonaluk mellett párhuzamos vonal húzódik egyházi pályára lépnek.
Skorpió jegyében születetteknél az erőteljes egészségvonal: vidám asszony barátságát, szerelmét jelzi. Ikrekben rövid, de boldog házasságot. Kosban száműzetést.
Útonjáró ember világos egészségvonala zavartalan kedélyt, jó álmot, az utazás iránti előszeretetet és víg ismeretségeket jegyez.
Balkezes embernél a határozott egészségvonal éles észt mutat.
Szent Iván napján születetteknél annyi feleség, ahány láncszemből áll a vonal.


TELEFON
06-20-363-6734